Bizi kurtarın çığlıkları

Yasemin Asan
00:4616/05/2021, Pazar
G: 16/05/2021, Pazar
Yeni Şafak
Muaviye el-Hadidi
Muaviye el-Hadidi

Terörist İsrail’in attığı bombalarla eşiyle birlikte 4 evladını şehit veren Muaviye el-Hadidi aynı saldırıda iki bacağını kaybetti. El-Hadidi yaşadıkları katliamı anlattı.

Ailesi, arkadaşları ile birlikte bombalardan korundukları yerde, yanlarından geçen arabaya füze atıldığını ifade eden Hadidi, füzenin şarapnel parçalarının göğsüne isabet ettiğini söyledi. Bölgeye düşen füzelerden kendisinin yaralı olmasına rağmen ‘kimi kurtarırım’ diye koştuğunu dile getiren Hadidi, “Oraya ambulanslar geldi. Ambulanslar etrafı çevirdi. Çünkü o bölgedeki tüm binalarda çok büyük yıkım olmuştu” dedi.

YERDEKİLERİN HEPSİNİ VURDULAR

Yıkılan binalarda arama kurtarma yapıldığını ifade eden Hadidi, “İnsanlar ‘bizi kurtarın, bizi kurtarın’ çığlıklar atıyordu. Orada biri ‘Muhammed’e bakın! Muhammed’e bakın!” diye bağırdı. Muhammed şehit olmuştu. Daha sonra tekrar füze atıldı. Yerdekilerin hepsini vurdular” diye anlattı.



#Muaviye el-Hadidi
#Filistin
#Bomba
#İsrail

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.