EDISYON:

Bomba olup yağıyoruz

Yeni Şafak
Haber Merkezi
04:0026/01/2018, Cuma
G: 26/01/2018, Cuma
Yeni Şafak
Mehmetçik, çektikleri fotoğrafları sosyal medyada paylaşıyor.
Mehmetçik, çektikleri fotoğrafları sosyal medyada paylaşıyor.

PKK’lı teröristlerin şehit ettiği Mehmetçiklerin isimleri silah arkadaşları tarafından obüs ve havan mermilerine yazılıyor. Üsteğmen Oğuz Kağan Usta, Astsubay Musa Özalkan ve Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı’nın ismi yazılı mühimmatlar dün yapılan atışlarla terörist grupların olduğu hedefleri vurdu.

Teröristlerin şehit ettiği her Mehmetçik, sonrasında bomba, havan ve füze olarak kendilerine dönüyor. Afrin’de harekâta katılan ekipler obüs ve havan mermilerine şehitlerin isimlerini yazıyor.


Teröristlerce açılan ateş sonucu şehit düşen Piyade Üsteğmen Oğuz Kağan Usta, Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan ve Piyade Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı’nın isimlerinin yazıldığı havan mühimmatı dün yapılan atışla terörist grubun bulunduğu hedefi vurdu.


Şehit isimlerinin yanısıra mühimmatın üzerine çeşitli mesajlar da yazan Mehmetçik, çektikleri fotoğrafları sosyal medyada paylaşıyor.

#TSK
#Afrin
#Mehmetçik

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.