EDISYON:

CHP'li Kartal Belediyesi'nin asfaltlama çalışması görenleri hayrete düşürdü

Kübra Yaşar
14:0421/08/2023, پیر
G: 30/10/2023, پیر
Yeni Şafak
Kartal'da asfalt çalışması yapılırken bir aracın yerinden kaldırılmadığı ortaya çıktı.
Kartal'da asfalt çalışması yapılırken bir aracın yerinden kaldırılmadığı ortaya çıktı.

Yerel seçimlere sayılı günler kala heykel açılışlarına devam eden CHP'li Kartal Belediyesi bu kez ilginç bir görüntüyle gündeme geldi. İlçede bulunan bir sokakta yapılan asfaltlama çalışması görenleri hayrete düşürdü. Sosyal medyaya yansıyan fotoğraflarda, asfalt çalışması yapılırken bir aracın yerinden kaldırılmadığı görüldü. Gündem olan ilginç görüntülere, "Neyse ki arabanın üzerine asfalt dökmemiş", "Kırk yılda bir vatandaşa hizmet edecekleri tuttu onu da tam yapamıyorlar" şeklinde yorumlar yapıldı.

Toplu taşıma, kentsel dönüşüm ve altyapı hizmetlerini askıya alarak heykel açılışlarına devam eden CHP'li Kartal Belediyesi bu kez ilginç bir görüntüyle gündeme geldi.


CHP'li belediyeden ilginç çalışma

Kartal'da bir sokakta yapılan asfaltlama çalışması görenleri hayrete düşürdü. Sosyal medyaya yansıyan fotoğraflarda, asfalt çalışması yapılırken sokakta bulunan bir aracın kaldırılmadığı görüldü.

Arabayı kaldırmadan çalışmasını tamamlayan belediye alay konusu oldu. İlginç görüntülere yapılan yorumlardan bazıları şu şekilde:




#Kartal
#CHP
#Kartal Belediyesi

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.