EDISYON:

Cumhur İttifakı’ndan güçlü işbirliği vurgusu

Yeni Şafak
04:0030/01/2019, Çarşamba
G: 30/01/2019, Çarşamba
Yeni Şafak
Etimesgut Belediyesi Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen istişare toplantısına Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki'de katıldı.
Etimesgut Belediyesi Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen istişare toplantısına Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki'de katıldı.

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Etimesgut ve Ankara’ya yönelik yapılacak projelerin değerlendirildiği istişare toplantısı düzenledi. MHP ve AK Partili başkan ve milletvekillerinin katıldığı toplantıda güçlü işbirliğine vurgu yapıldı.

MHP ve AK Parti, Etimesgut Belediye Başkanı ve cumhur ittifakının adayı Enver Demirel tarafından düzenlenen istişare toplantısında bir araya geldi.

Etimesgut Belediyesi Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara milletvekili Yaşar Yıldırım, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, AK Parti Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan, AK parti Etimesgut İlçe Başkanı Ebubekir Kipel, MHP Etimesgut İlçe Başkanı Hacı Ünal ile her iki siyasi partiden çok sayıda partili katıldı. Toplantıda, Etimesgut ve Ankara’ya yönelik yapılacak projeler değerlendirilirken, cumhur ittifakının Etimesgut ve Ankara’da ortaya koyduğu güçlü işbirliğine vurgu yapıldı.

EL ELE VERDİK KAZANACAĞIZ

  • Başkan Demirel, cumhur ittifakının Etimesgut ve Ankara’da başarısı için gece gündüz çalıştıklarını belirterek, “Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Sayın Mehmet Özhaseki beyin yanındayız. Birlikte çalışıyoruz. 31 Mart’ta hem Etimesgut hem Ankara hem de Türkiye kazanacaktır” dedi.

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki de, 21 yıllık belediye başkanlığı tecrübesiyle Ankara’ya çok büyük projeler kazandıracaklarını ifade etti. MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım da konuşmasında, “Etimesgut’ta 15 yıldır başarılı hizmetler gerçekleştirmiş Enver Başkan’ı ve Kayseri’de marka şehir yapan Mehmet Özhaseki’yi destekliyoruz” ifadelerini kullandı.

#Etimesgut
#Enver Demirel
#Ankara
#MHP
#AK Parti
#Cumhur İttifakı
#31 Mart
#Seçim

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.