EDISYON:

Cumhurbaşkanı Erdoğan A Milli Takım'a destek için tribündeki yerini aldı

Semih Bozkuş
20:346/07/2024, Cumartesi
G: 7/07/2024, Pazar
Yeni Şafak
Emine Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan A Milli Takıma destek için Almanya'da.
Emine Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan A Milli Takıma destek için Almanya'da.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Türkiye A Millî Futbol Takımının çeyrek final maçını takip etmek üzere Almanya'ya ulaştı. Erdoğan çifti daha sonra Türkiye-Hollanda maçının oynanacağı Berlin Olimpiyat Stadyumu'na geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada Türk taraftarlara selam verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan karşılaşma sonrası ise A Milli Futbol Takımı futbolcularını soyunma odasında ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hollanda Milli Takımı ile yapacağı karşılaşmada Türkiye A Milli Futbol Takımı'na destek vermek amacıyla yola çıktığı Almanya'ya ulaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte maçın oynanacağı Berlin Olimpiyat Stadyumu'na geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada Türk taraftarlara selam verdi.



İstiklal Marşı 'Bozkurt' işareti ile okundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk taraftarlarının sevgi seliyle karşılanırken mücadele öncesi milli marş seremonisine geçildi.

İstiklal Marşı okunurken Türk taraftarların Bozkurt işareti yapması dikkatlerden kaçmadı.





Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan Almanya'da

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye A Milli Futbol Takımı ile Hollanda Milli Takımı arasında oynanacak 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final mücadelesini izlemek üzere Berlin'e gitti.


Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen turnuvada yarı finale yükselmek için Berlin Olimpiyat Stadı'nda Hollanda ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı'na destek vermek amacıyla "TUR" uçağıyla Berlin'e gelen Erdoğan'ı, Berlin Havalimanı'nda, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Berlin Büyükelçisi Ahmet Başar Şen ve diğer ilgililer karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan Yardımcısı Çağatay Özdemir de Berlin'e gitti.

Erdoğan maç sonrası soyunma odasını ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya'da düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek finalinde Hollanda ile Türkiye takımlarının, Berlin Olimpiyat Stadyumu'ndaki karşılaşması sonrası Milli futbolcuları soyunma odasında ziyaret etti.



#Recep Tayyip Erdoğan
#Almanya
#A Milli Takım

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.