EDISYON:

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kahramanmaraşlı gençlere karantinadan seslendi: İstirahatlere pek alışık değiliz

20:206/02/2022, Pazar
G: 6/02/2022, Pazar
Diğer
​Cumhurbaşkanı Erdoğan Kahramanmaraşlı gençlere telefondan seslendi
​Cumhurbaşkanı Erdoğan Kahramanmaraşlı gençlere telefondan seslendi

Koronavirüs testi pozitif çıkan ve hastalığı hafif geçiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal aracılığıyla Kahramanmaraşlı gençlere seslendi. Kahramanmaraş Gençlik Buluşması programına telefonla bağlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, istirahatlere alışık olmadığını belirterek "2023'te Kahramanmaraş Türkiye genelinde büyük bir oy patlamasını sandıklarda gerçekleştirecek potansiyele sahip. Şimdiden durmak yok yola devam diyoruz." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Twitter hesabından yaptığı bir paylaşım ile eşi Emine Erdoğan ve kendisinin koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Sağlık durumu iyi olan ve hastalığı hafif belirtilerle evde geçiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

KAHRAMANMARAŞLI GENÇLERE SESLENDİ

Kahramanmaraş Gençlik Buluşması'na katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'ı telefonla arayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, salondaki gençlere seslendi.



"İSTİRAHATLERE PEK ALIŞIK DEĞİLİM"


"Malum bu vaka sebebiyle alışmadığımız bir sürecin içindeyiz. Çünkü ben istirahatlere pek alışık değiliz, şimdi böyle bir durum oldu, yani bizi eve hapsettiler. Fakat bu hapis hayatından da kurtulacağız inşallah. Doktorlarımız, 'Fazla uzun sürmez. Çünkü bu omicron uzun sürmüyor' diyorlar. Şu anda evde istirahatlıyım, çalışıyoruz. Ve sizlerle bu vesileyle en azından telefon vasıtasıyla da olsa görüşme fırsatını bulduk."
diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

"Tabii, Kahramanmaraş bizim canımız ciğerimiz. 2023'te Kahramanmaraş Türkiye genelinde büyük bir oy patlamasını sandıklarda geçekleştirecek potansiyele sahip. Şimdiden durmak yok yola devam diyoruz. Türkiye genelinde tüm gençlere örnek olacak çalışmaları Kahramanmaraş gençliğinin gerek teşkilat bünyesinde, gerek üniversitelerde ortaöğretimde ortaya koymak suretiyle bir önek teşkil etmesini özellikle sizlerden rica ediyorum."
#Cumhurbaşkanı
#Recep Tayyip Erdoğan
#Koronavirüs
#Kahramanmaraş
#Mahir Ünal

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.