EDISYON:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Büyük Filistin Mitingi'ne davet: Dayanışmamızı tüm dünyaya bir kez daha göstereceğiz

Semih Bozkuş
22:0527/10/2023, Cuma
G: 28/10/2023, Cumartesi
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tüm vatandaşları yarın yapılacak olan Büyük Filistin Mitingi'ne davet etti. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Filistinlilerle kardeşlerimizle dayanışmamızı tüm dünyaya bir kez daha göstereceğimiz Büyük Filistin Mitingi’ne davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tüm vatandaşları terör devleti İsrail'in Filistinlilere yönelik katliamlarının kınanacağı Büyük Filistin Mitingi'ne davet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın Atatürk Havalimanı'nda yapılacak olan Büyük Filistin Mitingi'ne ilişkin X hesabından paylaşımda bulundu.

Paylaşımında her bir vatandaşı mitinge davet eden Erdoğan, yüz binlerce kişinin katılması beklenen etkinlik ile Türkiye'nin Filistinlilerle dayanışmasını tüm dünyaya göstereceğine dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı paylaşımında, "Yarın milletimizin her bir ferdini, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştireceğimiz, Filistinli kardeşlerimizle dayanışmamızı tüm dünyaya bir kez daha göstereceğimiz Büyük Filistin Mitingi’ne davet ediyorum." ifadelerini kullandı.



#Büyük Filistin Mitingi
#Cumhurbaşkanı
#Recep Tayyip Erdoğan
#Atatürk Havalimanı

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.