EDISYON:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Paşinyan'ın 'Türkiye müdahil olmasın' açıklamasına yanıt: Ne yapacağımızı soracak değiliz

15:491/10/2020, Perşembe
G: 1/10/2020, Perşembe
AA
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan.

Türkiye'den Azerbaycan'a peş peşe gelen destek mesajlarının ardından Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, ''Türkiye müdahil olmasın'' açıklamasında bulunmuştu. Konu ile ilgili soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Biz ne yapacağımızı Paşinyan'a soracak değiliz. Biz bunun kararını kendimiz verdik" dedi.

Ermenistan ve Azerbaycan arasındaki gerilim sürerken Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, “Uluslararası toplumu, Türkiye’nin Karabağ’a müdahalesini engellemeye çağırıyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

  • TBMM açılışında soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Paşinyan'ın, ''Türkiye müdahil olmasın'' açıklamasına, ''Biz ne yapacağımızı Paşinyan'a soracak değiliz. Biz bunun kararını kendimiz verdik" ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN'DAN TAM DESTEK KORKUTTU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ermenistan'ın saldırılarına sert tepki göstererek "Türk Milleti her zaman olduğu gibi bugün de tüm imkanlarıyla Azerbaycanlı kardeşlerinin yanındadır" açıklamasını yapmış ve uluslararası toplumu Ermenistan işgaline karşı durmaya çağırmıştı.

#Azerbaycan
#Ermenistan
#Türkiye

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.