EDISYON:

Demokrat Partili Cemal Enginyurt yerel seçimlerde aday olacağını duyurdu: CHP desteklesin seçim alınıyor mu alınmıyor mu görsün

17:091/07/2023, Cumartesi
G: 1/07/2023, Cumartesi
Yeni Şafak
Yerel seçimlerde aday olacağını açıklayan Demokrat Parti İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, CHP'ye destek çağrısı yaptı.
Yerel seçimlerde aday olacağını açıklayan Demokrat Parti İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, CHP'ye destek çağrısı yaptı.

CHP listelerinden milletvekili seçilen Demokrat Partili Cemal Enginyurt, yerel seçimlerde Ordu, İstanbul ve Ankara illerinin birinden aday olacağını açıkladı. CHP'ye çağrıda bulunan Enginyurt, "CHP, Demokrat Partili Cemal Enginyurt'u desteklesin bak seçim alınıyor mu, alınmıyor mu görecekler. Üç şehrin birinden adayım. Üçü de korkulu rüyalar görmeye başlasınlar. Ben Cemal geliyorum." dedi.

CHP listelerinden milletvekili seçilen Demokrat Partili Cemal Enginyurt, yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Katıldığı canlı yayında seçimlerde aday olacağını açıklayan Enginyurt, CHP'ye çağrıda bulundu.

"CHP seçim alınıyor mu alınmıyor mu görecek"

Üç şehirden birinden aday çıkacağını söyleyen Enginyut'un açıklamaları şöyle:

"CHP, Demokrat Partili Cemal Enginyurt'u desteklesin bak seçim alınıyor mu, alınmıyor mu görecekler. Bunu söylerken bir şeyi de ifade edeyim; kimsenin himmetine muhtaç değilim. Sadece Ordu, İstanbul, Ankara...

"Ben Cemal geliyorum"

Cemal Enginyurt olarak bu üç şehirden birinden büyükşehir belediye başkanı adaylığımı ilan ediyorum. Üç şehrin birinden adayım. Üçü de korkulu rüyalar görmeye başlasınlar. Ben Cemal geliyorum."


#Cemal Enginyurt
#Demokrat Parti
#CHP

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.