EDISYON:

Dilek İmamoğlu'ndan 'zafer işareti' açıklaması: Gerçekleri kapalı kapılar ardında yaşadığımız için kaybediyoruz

11:5227/07/2023, Perşembe
G: 27/07/2023, Perşembe
Yeni Şafak
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu, PKK'lıların kullandığı zafer işaretini yaptığı görüntüyü savundu.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu, PKK'lıların kullandığı zafer işaretini yaptığı görüntüyü savundu.

Cumhurbaşkanlığı seçimi döneminde düzenlenen Van mitinginde PKK terör örgütü üyelerinin kullandığı zafer işareti ile alandakileri selamlayan Dilek İmamoğlu, konuyla ilgili açıklamada bulundu. "Olduğumuz gibi davranmadığımız için kaybediyoruz." diyen İmamoğlu, "İnsanların ağzına laf vermemek için kendimizden bazı şeyleri kısıtladığımız için kaybediyoruz. Bütün gerçekleri kapalı kapılar ardında yaşadığımız için kaybediyoruz." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı seçimi döneminde CHP'nin HDP'liler ile birlikte düzenlediği mitingde PKK terör örgütü üyelerinin kullandığı zafer işareti ile alandakileri selamlayan Dilek İmamoğlu'na konuyla ilgili eleştiriler soruldu.

'Gerçekleri kapalı kapılar ardında yaşadığımız için kaybediyoruz'

HDP'nin oy oranının az olduğu bölgelerde söz konusu hareketi yapmayı 'tercih etmeyen' İmamoğlu,
"Olduğumuz gibi davranmadığımız için kaybediyoruz. İnsanların ağzına laf vermemek için kendimizden bazı şeyleri kısıtladığımız için kaybediyoruz. Bütün gerçekleri kapalı kapılar ardında yaşadığımız için kaybediyoruz."
dedi.


Terör sloganlarının atıldığı mitingde 'birliktelik' mesajı vermiş

Bana Göre TV isimli YouTube kanalında konuşan İmamoğlu, terör örgütü lehine sloganların atıldığı mitingde yaptığı işaretle 'barış' mesajı verdiğini söyledi.

İmamoğlu,
"Benim orada yaptığım zafer işareti orada bir birlik, bir bütünüz, birlikteyiz, birlikte başaracağız, bu mücadeleyi hepimizin mücadelesi, bir başarı işareti o. Barışmak zorundayız yoksa bunun bedellerini çocuklarımız ve onların çocukları da ödeyecek bu ülkede. Bu ülke bizim hiçbir yere gitmeyeceğiz."
ifadelerini kullandı.




#Dilek İmamoğlu
#Ekrem İmamoğlu
#Van
#İBB

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.