EDISYON:

Eren Kış-1 121 timle başladı

00:0010/11/2021, mercredi
G: 10/11/2021, mercredi
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv

Şırnak’ta Eren Kış-1 Operasyonu başlatıldı. Bestler-Dereler bölgesindeki operasyonda, Jandarma Komando, JÖH, PÖH ve güvenlik korucularından oluşan 121 timde 1550 personel yer alıyor.

Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılması için yürütülen Eren Operasyonları, kararlı şekilde devam ediyor. Şırnak’ta Eren Kış-1 Operasyonu başlatıldı. İçişleri Bakanlığı, Şırnak Jandarma Bölge Komutanlığı’nın sevk ve idaresinde Bestler-Dereler bölgesinde başlatılan operasyonda, Jandarma Komando, JÖH, PÖH ve güvenlik korucularından oluşan 121 timde 1550 personelin görev aldığı bilgisini verdi.

Operasyonda dün 2 terörist ölü ele geçirildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından “Eren’e verdiğimiz sözü tutuyoruz. Eren Kış-1 Bestler-Dereler Operasyonu’nda 2 terörist ölü ele geçirildi. Kahraman Jandarmamızı tebrik ediyorum” paylaşımını yaptı. Ayrıca; Irak’ın kuzeyinde de TSK ve MİT’in ortak operasyonunda 4 terörist hava harekatıyla vuruldu.

#Şırnak
#Eren Kış-1 Operasyonu
#Bestler-Dereler
#JÖH

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.