EDISYON:

Haliç Tersanesi’nin duvarı benimdi

Yeni Şafak
Fazıl Şahan
04:0022/12/2017, Cuma
G: 22/12/2017, Cuma
Yeni Şafak
Fotoğraf: Arşiv
Fotoğraf: Arşiv

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Gençlik Kolları MKYK toplantısında gençlere önemli tavsiyelerde bulundu. Önceki gün toplanan ve 1 saat 40 dakika süren toplantıda Erdoğan, BAE Dışişleri Bakanı’nın iftira attığı Fahreddin Paşa’yı iyi bilmelerini önerdi.

Erdoğan, gençlere, “15 yılda Türkiye çok büyüdü gelişti. Doğal olarak egemen güçler bundan rahatsız. Bizler bu değişimi ve gelişimi sürekli anlatmalıyız. Bugün ilk defa oy verecek genç, 15 yıl öncesi Türkiye’den haberdar değildir. Biz bıkmadan anlatmalıyız. Mermeri delen suyun gücü değil, aynı noktaya sabırla damlayan sudur. Biz de hedefimizi kilitlenmeliyiz” mesajlarını verdi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na iftiraları nedeniyle açtığı tazminat davasından alacağı parayı milletle paylaşacaklarını belirten Erdoğan, gündemlerinde erken seçim olmadığını söyledi. Erdoğan, “Erken seçim yok. 2019’dan daha güçlü çıkacağız. 15 Temmuz kuklalar tarafından yapıldı. Dış politika önemli. Dış politikamızda duruşumuz, diklenmeyeceğiz, ama dik duracağız” dedi.

Erdoğan’ın, toplantıda gençlik yıllarından da örnek vererek, “Gençlik yıllarımda afiş asardım. Haliç Tersanesi’nin duvarı benimdi. Oraya benden başka kimse afiş asamazdı” dediği belirtildi.

#Cumhurbaşkanı Erdoğan
#AK Parti

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.