EDISYON:

Karamollaoğlu'ndan üçlü ittifak açıklaması: Görüşmelerden sonuç çıkmadı

15:555/04/2023, Çarşamba
Yeni Şafak
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Gelecek ve Deva Partisi'yle yapılan üçlü ittifak görüşmelerinden bir sonuç çıkmadığını açıkladı.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Gelecek ve Deva Partisi'yle yapılan üçlü ittifak görüşmelerinden bir sonuç çıkmadığını açıkladı.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerine sayılı günler kala, Yedili Masa içerisinde kurulmak istenen Saadet, Deva ve Gelecek Partisi ittifakından bir sonuç çıkmadı. Üçlü ittifak için anlaşılamadığını açıklayan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "AK Parti'den kopan oyları cezbederiz diye düşündük ama bu konuda maalesef ittifak sağlayamadık." dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Yedili Masa içinde milletvekili listeleri için kurulması planlanan ''üçlü ittifak'' görüşmelerinden sonuç çıkmadığını söyledi. Sözcü TV'de gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Karamollaoğlu, ortak listede anlaşamadıklarını ifade etti.

"AK Parti'den kopan oyları cezbederiz diye düşündük ama ittifak sağlayamadık"

Karamollaoğlu şöyle konuştu:

''Bendeniz ittifak içinde ittifak diye adlandırdığımız üçlü ittifakı önemsiyordum. AK Parti'den kopan oyları cezbederiz diye düşündük ama bu konuda maalesef ittifak sağlayamadık. DEVA Partisi ağırlıklı olarak 'Bizim logomuz altında seçime girelim.' dedi. Biz de bu mantıklı olmaz dedik.
Biz 7-8 kere seçime girmiş 20 yıllık bir partiyiz. İttifak bizim amblemimiz altında olmalı yoksa biz seçim kurullarında, sandık kurullarında yokuz dedik. Ama anlaşamadık son noktaya da geldik."



#Temel Karamollaoğlu
#Saadet Partisi
#Yedili Masa

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.