EDISYON:

Kısıtlama umurlarında değil: Eğlence merkezindeki 45 kişiye ceza yağdı

11:155/01/2021, Salı
G: 5/01/2021, Salı
DHA
Kişi başı 4 bin 50'şer lira ceza kesildi.
Kişi başı 4 bin 50'şer lira ceza kesildi.

Konya'da koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı olması gerekirken, açık olan eğlence merkezindeki 45 kişiye 182 bin 250 lira ceza kesildi. İşletme sahibi S.K. hakkında 'bulaşıcı hastalıklara ilişkin tedbirlere aykırı davranmaktan adli işlem başlatıldı.

Selçuklu Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı devriye amirliği ekipleri, Efsane Sokak'taki eğlence merkezinin koronavirüs tedbirlerine rağmen açık olduğu bilgisini aldı. Bunun üzerine düzenlenen operasyonda, eğlence merkezindeki
45 kişiye, sokağa çıkma kısıtlamasını ve sosyal mesafe kuralını ihlal ettikleri gerekçesiyle 4 bin 50'şer liradan toplam 182 bin 250 lira ceza uygulandı.

Yakalama kararı vardı

Hakkında 'trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek' suçundan yakalama kararı olan O.A. da gözaltına alındı. İşletme sahibi S.K. hakkında ise 'Türk Ceza Kanunu'nun 195'inci maddesi gereği 'bulaşıcı hastalıklara ilişkin tedbirlere aykırı davranma' suçundan adli işlem başlatıldı.

#Kısıtlama
#Eğlence merkezi

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.