EDISYON:

MSB duyurdu: Irak'ın kuzeyinde 4 PKK'lı terörist etkisiz

Pınar Görgü
17:3710/07/2024, Çarşamba
G: 10/07/2024, Çarşamba
Yeni Şafak
Foto: Arşiv
Foto: Arşiv

Irak'ın kuzeyindeki Metina bölgesinde 4 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi. Aynı zamanda teröristlerin kullandıkları sığınakta yapılan arama-tarama faaliyetlerinde birçok silah ve mühimmat ele geçirildi.

Terör örgütlerine yönelik operasyonlar başarılı şekilde devam ederken bir son dakika haberi de Irak'ın kuzeyinde yer alan Metina bölgesinden geldi.


Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Metina bölgesinde 4 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.


Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada,
"Kahraman komandolarımız, Irak'ın kuzeyindeki Metina bölgesinde tespit ettiği 4 PKK'lı teröristi etkisiz hale getirdi. Teröristlerin kullandıkları sığınakta yapılan arama-tarama faaliyetlerinde birçok silah ve mühimmat ele geçirildi"
denildi.


Bölgede ayrıca, 1 adet M-16 piyade tüfeği, 4 adet AK-47 piyade tüfeği, 1 adet AT-4 tanksavar silahı, 1 adet Dragunov keskin nişancı silahı, 1 adet Zagros keskin nişancı silahı ile çok sayıda mühimmat ele geçirildiği belirtildi.



#MSB
#PKK
#Irak

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.