EDISYON:

Ömer Çelik'ten ABD'deki Ermeni provokasyonuna sert tepki

Lokman Özdemir
14:4930/09/2023, السبت
G: 30/09/2023, السبت
Yeni Şafak
Ömer Çelik
Ömer Çelik

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Yunus Emre Enstitü'müzün Los Angeles'ta düzenlediği ve Washington Büyükelçimiz Sayın Murat Mercan'ın da katılımcısı olduğu programa yönelik provokatör Ermeni grupların saldırgan girişimini şiddetle kınıyoruz" dedi.

AK Parti Sözcüsü
Ömer Çelik
, Los Angeles'te Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Murat Mercan'a yönelik Ermeni grubun saldırı girişimine tepki gösterdi.
Çelik sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,
"Yunus Emre Enstitü'müzün Los Angeles'ta düzenlediği ve Washington Büyükelçimiz Sayın Murat Mercan'ın da katılımcısı olduğu programa yönelik provokatör Ermeni grupların saldırgan girişimini şiddetle kınıyoruz. Saldırgan yalan şebekesi hakikatlerin duyulmasını engelleyemez. Yaşanan hadise, fikir ve ifade özgürlüğüne karşı çirkin bir müdahale girişimi olduğu gibi bu grupların saldırganlık dışında kendilerini ifade edecek bir yetenekleri olmadığını da göstermektedir. Her türlü provokasyona karşılık Azerbaycan'ın toprak bütünlüğünü savunmayı, Kafkaslarda barış ve istikrara bağlı kalmayı sürdüreceğiz"
ifadelerini kullandı.



#Ömer Çelik
#Los Angeles
#Ermeni

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.