EDISYON:

Ön seçim yerine temayül

Mehmet Güney
04:0014/11/2023, Salı
G: 14/11/2023, Salı
Yeni Şafak
Arşiv.
Arşiv.

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, Genel Başkan Özgür Özel’in marta ilişkin ön seçim vaadinden geri adım atmasını zaman darlığına bağladı.

Özgür Özel başkanlığında ilk toplantısını yapan MYK sonrasında soruları yanıtlayan Yücel, ön seçimin akıbetine ilişkin bir soruya “Ön seçimle ilgili zamanla açısında bir sıkışıklık var. Hâkim denetimimde yaptığınız zaman seçimlere yaklaşık 35-40 gün gibi bir süre kalmış oluyor. Dolaysıyla şu anda ön seçimin yapılıp yapılmaması gibi, CHP denetiminde eğilim, temayül yoklaması tartışılıyor değerlendiriliyor” yanıtını verdi.

KAZANAN- KAZANDIRAN İTTİFAK

İYİ Parti ile ittifaka ilişkin ise Yücel, “İttifaka hiç bir zaman kapıyı kapatmadık kapatmayız” mesajı gönderdi. Yücel, “Netice de biz kazanmak hem de ittifak yapacağımız partilerin kazanması için gereken her türlü adımı da atarız. Bu konularda atılacak her türlü adıma da her zaman kapımız açıktır’’ dedi.




#siyaset
#CHP
#Özgür Özel

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.