|

Pervin Buldan'ın sözleriyle terör propagandası

Kanal D'de yayınlanan Beyaz Show programına telefon ile bağlanan ve öğretmen olduğunu iddia eden bir kadın, terör propagandası yaptı. Bölgedeki terör olayları nedeniyle okullarını terk etmek zorunda kalan öğretmenleri de suçlayan kadının konuşması, HDP'li Pervin Buldan'ın ağzıyla konuştu.

Yeni Şafak
12:41 - 9/01/2016 ہفتہ
Güncelleme: 15:43 - 9/01/2016 ہفتہ
Diğer

Öğretmen olduğunu iddia eden Ayşe Çelik isminde bir izleyici Kanal D ekranlarında yayınlanan Beyaz Show programına telefon ile bağlanarak açık açık örgüt propagandası yaptı.



Okulları yakılan öğretmenleri de suçladı


Bölgede yaşanan PKK terörü sebebiyle okullarından ayrılmak zorunda bırakılan öğretmenleri suçlayan Çelik'in, bölgelerde operasyonların durdurulması çağrısında bulundu. Çelik, HDP'li Pervin Buldan'ın bölgedeki okullarını terk etmek zorunda kalan öğretmenlere yaptığı tehdit mesajındaki ifadeleri kullandı. Buldan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda öğretmenlerin fotoğraflarını paylaşarak, "Bırakıp gitmeyeceksin. Terk etmeyeceksin. Bir gün geri dönmek istersen yüz bulamayabilirsin" yazmıştı.







Canlı yayına bağlanan kadın ise, önce terör propagandasının ardından okullarından ayrılmak zorunda kalan öğretmenleri suçlayarak, "Öğrencilerini terk eden öğretmenlere seslenmek istiyorum. Bir daha oralara nasıl dönecekler. O tertemiz çocukların gözlerinin içine nasıl bakacaklar" dedi. Beyazıt Öztürk ise, bu sözleri alkışlattı.






#Pervin Buldan
#PKK
#terör
9 سال واپس