EDISYON:

Polis aracına çarpan Sinan Çetin'in oğlu çıktı

Yeni Şafak
09:4129/01/2016, Cuma
G: 29/01/2016, Cuma
DHA
IHA

Beşiktaş'ta trafik ekibine ait bir polis aracı ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada, 1 polis şehit olurken, 1 polis de yaralandı. Polis aracı ile çarpışan otomobilin sürücüsünün ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin olduğu öğrenildi.

Beşiktaş'ta polis aracıyla kafa kafaya çarpışarak bir polisin şehit olmasına, bir polisin de yaralanmasına neden olan lüks otomobil sürücüsünün ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin olduğu öğrenildi. Kazadan sonra Rüzgar Çetin gözaltına alındı.



1 polis şehit oldu


Beşiktaş'taki kaza Çırağan Caddesi Ziya Kalkavan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Ortaköy istikametinde ilerleyen ve içerisinde 2 trafik polisinin bulunduğu 34 A 4342 plakalı araç, karşı istikametten gelen 34 RUZ 27 plakalı lüks otomobille kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle savrulan polis aracı yol kenarındaki kaldırıma çıktıktan sonra demir parmaklıklara çarparak durdu. Ön kısmında büyük hasar oluşan lüks otomobil ise yol ortasına savruldu. Kazada bir polis şehit olurken, bir poliste yaralandı.





Alkollü çıktı


Rüzgar Çetin'in üflemeli cihazla yapılan ilk alkol muayenesinde 0.92 promil alkollü çıktığı durumun alınan kan örneklerinde yapılacak testlerin ardından kesinlik kazanacağı belirtildi.





Rüzgar Çetin tutuklandı


Beşiktaş'ta polis aracıyla kafa kafaya çarpışarak bir polisin şehit olmasına, bir polisin de yaralanmasına neden olan Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin, "taksirle bir kişinin ölümüne, bir kişinin yaralanmasına neden olmak" suçundan tutuklandı.





2006'da da takla atmış


Rüzgar Çetin, Çırağan Caddesi'nde 14 Temmuz 2006'da da kaza yapmıştı. O gün 21 yaşında olan Rüzgar Çetin, cipiyle takla atmıştı. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Çetin'in aşırı hızlı olduğu iddia edilmişti.


#Sinan Çetin'in oğlu
#rüzgar çetin

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.