Sekiz PKK’lı öldürüldü

Haber Merkezi
01:0011/08/2020, Salı
G: 10/08/2020, Pazartesi
Yeni Şafak
Haftanin’de tespit edilen PKK’lı grup hava harekatıyla vuruldu.
Haftanin’de tespit edilen PKK’lı grup hava harekatıyla vuruldu.

Terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Irak’ın kuzeyindeki Haftanin’de süren Pençe-Kaplan Operasyonu’nda 6 PKK’lı hava harekâtlarıyla öldürüldü. Ayrıca Fırat Kalkanı bölgesinde sızma girişiminde bulunan 2 PKK’lı terörist de etkisiz hale getirildi.

Pençe-Kaplan Operasyonunda 6, Fırat Kalkanı bölgesinde ise 2 terörist öldürüldü. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Kuzey Irak’taki Haftanin bölgesinde tespit edilen 6 PKK’lının hava harekatıyla vurulduğunu açıkladı. PKK’ya yönelik operasyonların hız kesmediğini belirten Bakanlık, Twitter hesabından “Irak kuzeyi Haftanin bölgesinde devam eden Pençe-Kaplan Operasyonu kapsamında 6 PKK’lı terörist daha icra edilen hava harekatlarıyla etkisiz hale getirildi” mesajını paylaştı. Komandoların terör örgütüne geçit vermediğini kaydeden MSB, Suriye’daki operasyonu ise “Huzur ve güven ortamını bozmak için Fırat Kalkanı bölgesinde sızma girişiminde bulunan 2 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi” şeklinde duyurdu.

#PKK
#Terör
#Ölü

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.