EDISYON:

Soner Yalçın'ı hedefine koyan Can Ataklı CHP'lilere esti gürledi: Allah hepinizin belasını versin

21:5918/05/2023, Perşembe
G: 18/05/2023, Perşembe
Yeni Şafak
Gazeteci Can Ataklı CHP'lilere bela okudu
Gazeteci Can Ataklı CHP'lilere bela okudu

Geçtiğimiz pazar günü yapılan 14 Mayıs seçimlerinde hezimete uğrayan muhalefet cephesinde adeta kaynayan kazana döndü. Alınan yenilgi Yedili Masa ve destekçileri arasında ayrışmaya neden olurken CHP'ye yakınlığıyla bilinen Can Ataklı da Oda Tv yazarı Soner Yalçın başta olmak üzere bazı CHP'lileri hedef alarak ağır sözler sarf etti. CHP içinden bazı isimlerin ekranlara çıkarak karşıt söylemlerde bulunduğunu ifade ederek, "Allah belanızı versin lan hepinizin. Gidin o zaman Tayyip'in yanına." diyerek kin kustu.

HDP ve Kandil'in desteğini alan Yedili Masa, 14 Mayıs'ta gerçekleşen seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı karşısında hezimete uğradı.

Yedili Masa'nın aldığı büyük yenilgi ise hem ittifak içerisinde hem de muhalif seçmende büyük ayrışmalara neden oldu.

Bu ayrışmaların en keskin yansıması ise CHP'ye yakınlığıyla bilinen Can Ataklı'dan geldi.



CHP'lilere bela okudu

Ataklı, yayınladığı videoda Oda Tv yazarı Soner Yalçın başta olmak üzere bazı CHP'lileri hedef alarak ağır sözler sarf etti.

CHP içerisinden bazı isimlerin ekranlara çıkıp karşıt söylemlerde bulunduğunu ifade eden Can Ataklı, "Bakıyorum CHP'nin için bir takım kişiler var, ekranlara çıkıyorlar güya tarafsızlar ya. Allah belanızı versin lan hepinizin. Gidin o zaman Tayyip'in yanına" diyerek kin kustu.

Soner Yalçın'a 'yalaka' dedi

Ataklı'nın hedefinde Oda Tv yazarı Soner Yalçın da vardı.

Yalçın'ın bugüne kadar 'abuk sabuk' yazılar yazdığını ifade eden Ataklı, "Kardeşim sana ne yaptılar hapishanede ya?" diyerek çıkıştı.

Soner Yalçın'a 'yalaka' diyen Ataklı, Oda Tv yazarının "Yüzde1 bile oyu olmayan masadaki partilere bol kepçeden milletvekili dağıtarak adaylığını destekleyen kurnazlık yaptınız. Onlar da yenildi." çıkarımına sert tepki göstererek "Kimse yenilmedi" dedi.



#Can Ataklı
#CHP
#Seçmen
#Seçim
#28 Mayıs

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.