EDISYON:

Terör örgütü PYD/YPG'nin sözde istihbarat biriminde görevli terörist yakalandı

17:2420/11/2020, Cuma
G: 20/11/2020, Cuma
DHA
Terörist K.A, tutuklanarak cezaevine konuldu.
Terörist K.A, tutuklanarak cezaevine konuldu.

Suriye'de terör örgütü PYD/YPG'nin sözde istihbarat biriminde görev yaptığı belirlenen terörist K.A, Ankara'nın Beypazarı ilçesinde tarım işçisi olarak çalıştığının tespit edilmesi üzerine jandarma tarafından yakalandı.

Jandarma Genel Komutanlığı Terörle Mücadele Daire Başkanlığı ile Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen çalışmada, PKK'nın Suriye kolu olan PYD/YPG terör örgütü mensubu, Suriye Halep doğumlu K.A.'nın, Beypazarı ilçesinde olduğu belirlendi.

K.A.'nın, terör örgütünün Suriye Resulayn bölgesinde, sözde 'istihbarat birimi'nde görev yaptığı, 2019 yılında göçmen gibi Türkiye'ye giriş yapıp, Beypazarı'na geldiği ve burada tarım işçisi olarak çalıştığı tespit edildi.


K.A., Beypazarı Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, jandarma tarafından ilçede yakalanıp, gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen K.A., çıkarıldığı Beypazarı Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklanarak, cezaevine konuldu.


#pkk/ypg
#yakalandı
#terörist

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.