EDISYON:

Tuzağa çektiler

M. Şakir Saraç
Fatih Özer
04:0027/11/2018, Salı
G: 27/11/2018, Salı
Yeni Şafak
Gündem
Gündem

Cemal Kaşıkçı’nın Londra’da görüştüğü son arkadaşı Filistinli akademisyen Azzam Tamimi, Suudi Arabistan’ın Kaşıkçı’yı nazik davranarak tuzağa çektiğini söyledi.

Cemal Kaşıkçı ile son kez Londra’da buluştuklarını ve bir gün sonra İstanbul’a gittiğini söyleyen Tamimi, “ Cemal ile uzun yıllara dayanan dostluğumuz vardı. Kendisiyle her zaman bir ayara gelir ve dünya Müslümanlarının son durumu hakkında fikir alışverişinde bulunurduk. Yönetim Kurulu Başkanı olduğum Alhiwar TV’nin İstanbul’daki merkezinde 4 Ekim günü Cemal ile bir program düzenleyecektik. Cemal, Suudi Arabistan’ın ekonomisine ve siyasi geleceğine yönelik önemli açıklamalarda bulunacaktı. O gün bana İstanbul’a gittikten sonra Suudi Arabistan Başkonsolosluğu’na da uğrayacağını söylediği zaman çok endişelendim. Kendi hayatından endişe etmiyor musun diye sordum. Hayır etmiyorum cevabını verdi” dedi.

#Azzam Tamimi
#Filistin
#Cemal Kaşıkçı

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.