EDISYON:

Ümit Özdağ, Mansur Yavaş için miting düzenliyor: Türk milleti iradesini 6 siyasi lidere teslim etmesin

15:543/03/2023, Cuma
G: 3/03/2023, Cuma
Diğer
Ümit Özdağ, Mansur Yavaş'ın cumhurbaşkanlığı adaylığı için miting düzenleyeceğini duyurdu.
Ümit Özdağ, Mansur Yavaş'ın cumhurbaşkanlığı adaylığı için miting düzenleyeceğini duyurdu.

Saadet Partisi'nin ev sahipliğinde bir araya gelen altılı masanın cumhurbaşkanı adayı toplantısının ardından Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş için miting çağrısında bulundu.

6’lı Masa ikinci tur görüşmelerini Saadet Partisi ev sahipliğinde tamamladı. 6’lı Masa ortak bir metinle adaylık konusunda uzlaşı sağlandığını kamuoyu ile paylaştı. Ancak sızan kulis bilgilerde adayın ‘Kemal Kılıçdaoğlu’ olacağı İYİ Parti’den tepki ile karşılandı. Hatta bazı gazeteciler Meral Akşener’in CHP lideri ile tartışmaya girdiğini iddia etti.

Tüm bunlar yaşanırken masada aday olarak ismi geçen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a bir çağrı geldi. Daha önce yaptığı açıklamalarla adaylık konusunda Mansur Yavaş’ı desteklediklerini söyleyen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ bu çağrısını bir kez daha yineledi. Mansur Yavaş’ın cumhurbaşkanı adayı olması için Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin önünde miting düzenleyeceğini açıkladı.
''Bütün Türk halkını, hiçbir siyasi parti bağlılığı olmadan, Mansur Bey'in cumhurbaşkanlığını isteyen, arzu eden, destekleyeceğini söyleyen herkesi bekliyoruz. Türk milleti iradesini 6 siyasi lidere teslim etmesin.''


'Herkesi Mansur Yavaş mitingine bekliyoruz'

Özdağ, Twitter'da yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
'Türk halkının iradesi ile siyasetçi pazarlıkları arasında mücadelede gerçekleşiyor. Artık halkın Mansur Yavaş’ı sahaya davet etme zamanı geldi. Pazar günü saat 15.00’te Ankara Büyükşehir Belediyesi önünde “Mansur Başkan Göreve” çağrısında bulunmaya davet ediyorum. Herkesi bekliyoruz. Türk milleti iradesini 6 siyasi lidere teslim etmeyin.'

Özdağ, gün içinde Cüney Öddemir'in programına katılarak,
“Sayın Yavaş, 6’lı masa liderlerinin siyasi hesapları Türk Milleti’nin isteklerinden ve geleceğinden önemli değildir. Kılıçdaroğlu’na minnet duyabilirsiniz. Ancak Atatürk’e daha büyük minnet duymalısınız. Atatürk ve Türk Milleti’ne borcunuzu ödeme zamanı. Cesur olun”
ifadelerini kaydetti.


#Mansur Yavaş
#Ümit Özdağ
#AltılıMasa

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.