Yunanistan’a kaçıyordu

Yeni Şafak
Haber Merkezi
04:0010/04/2018, Salı
G: 10/04/2018, Salı
Yeni Şafak
FETÖ’nün sözde Samsun Bölge İmamı Murat Elmas
FETÖ’nün sözde Samsun Bölge İmamı Murat Elmas

FETÖ’nün sözde Samsun Bölge İmamı Murat Elmas, Marmaris’te Yunan bayraklı yatta yakalandı. Elmas’ın, örgütün Samsun bölge yapılanmasındaki en önemli isimlerden biri olduğu belirtildi.

2015 yılında FETÖ tarafından Samsun, Tokat, Amasya, Çorum ve Sinop'tan sorumlu Samsun bölge imamı olarak atanan ve ByLock içeriklerinden tespit edilen "Fatih" kod adlı Murat Elmas'ın (48) Marmaris'te olduğu tespit etdildi. Limanda düzenlenen operasyonda, Yunanistan bayraklı bir yatta Murat Elmas ile yanındaki 5 kişi gözaltına alındı.

SAMSUN BÖLGESİNİN EN ÖNEMLİ İSMİYDİ

FETÖ okullarında din kültürü öğretmeni olarak görev yapan ve sahte kimlikle Yunanistan'a kaçmayı planlayan Elmas'ın 3 telefonunda da ByLock tespit edildi. Diğer 5 zanlının üzerinden de sahte kimlik çıktı. FETÖ'nün Samsun bölge yapılanmasındaki en önemli isimlerden biri olduğu belirtilen Elmas'ın, bölge yapılanmasının çözülmesi sonucu yakalandığı vurgulandı.


Üzerinden sahte kimlik çıkan FETÖ’cü Murat Elmas, Yunanistan bayraklı yatta kıskıvrak gözaltına alındı.

#FETÖ
#İmam
#Yunanistan

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.