EDISYON:

Albayrak Medya çalışanları ve hayırseverlerden depremzede çocuklara anlamlı hediye: Milli Takım formalarını giyen çocuklar büyük mutluluk yaşadı

15:5020/04/2023, Perşembe
G: 20/04/2023, Perşembe
Yeni Şafak
Hediye edilen formalarını giyen depremzede çocukların mutluluğu gözlerinden okundu.
Hediye edilen formalarını giyen depremzede çocukların mutluluğu gözlerinden okundu.

Albayrak Medya çalışanları ve hayırseverler, Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük hasara yol açtığı kentlerdeki çocukların yüzünü güldürebilmek anlamlı bir etkinliğe imza attı. Ramazan Bayramı öncesinde harekete geçen gönüllüler, afet bölgesindeki çocuklara şeker, bayram harçlıkları ve toplamda 5 bin adet Milli Takım forması hediye etti. Çadırkent ve konteyner kentlerdeki depremzede çocuklar, formalarını giyerek hemen maç yapmaya başlarken yüzlerindeki mutluluk objektiflere yansıdı.

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki yıkıcı depremler 11 ilde büyük hasara yol açtı. Türkiye, depremzedelerin yaralarını sarmak için seferber olurken afet bölgesindeki çocuklar da unutulmadı.

Albayrak Medya depremzede çocukların yüzünü güldürebilmek için harekete geçti

Albayrak Medya çalışanları ve hayırseverler Ramazan Bayramı öncesi çocukların yüzünü bir nebze olsun güldürebilmek için harekete geçti. Bu kapsamda özel hazırlanan Milli Takım formaları depremzede çocuklara hediye edildi.

Hatay’dan başlanarak Kırıkhan, İslahiye, Nurdağı, Gaziantep, Adıyaman, Gölbaşı, Pazarcık ve Kahramanmaraş olmak üzere 4 büyükşehir, ilçe ve köylerinde çocuklara ve gençlere şeker, bayram harçlıkları ve toplamda 5 bin adet Milli Takım forması dağıtıldı.

Deprem bölgesi milli formalı çocuklarla doldu taştı

Çadırkent ve konteyner kentteki depremzede çocuklar, formalarını giyerek hemen maç yapmaya başlarken yüzlerindeki mutluluk objektiflere yansıdı. Bu mutlu tabloyu gören aileler, yardımların hız kesmeden aynı hassasiyetle devam ettiğini gördükleri için çok mutlu olduklarını belirterek "Bu devlet bu millet bizi asla yalnız bırakmadı ve bırakmayacak buna inancımız tam" diyerek birlik beraberlik mesajı verdi.



#deprem
#Albayrak Medya
#depremzede çocuk

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.