EDISYON:

Atalay Demirci'nin yüzüne tüküren muhabir böyle karşılandı

Yeni Şafak
16:074/08/2016, Perşembe
G: 4/08/2016, Perşembe
Diğer

Atalay Demirci'nin yüzüne tüküren muhabir omuzlarda Beyaz TV muhabiri Levent Kelleci, işten çıkarıldığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi. Kelleci'nin röportajın ardından arkadaşları tarafından omuzlarda taşındığı görüldü.

15 Temmuz darbe girişiminden sonra hem Ankara'daki demokrasi mitinglerine katılan hem de FETÖ'cü Enes Kanter ve Hakan Şükür ile yazışıp, Gülen için "kurban olurum ben ona" dediği ortaya çıkan komedyen Atalay Demirci görülmemiş bir şekilde protesto edilmiş ve Beyaz TV Muhabiri Levent Kelleci röportaj sırasında Demirci'nin yüzüne tükürmüştü.



Beyaz TV muhabiri Levent Kelleci'nin işten çıkarıldığı iddia edildi. Kelleci, sosyal medya hesaplarından bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve görevinin başında olduğunu söyledi.



Atalay Demirci'yi protesto eden Kelleci, arkadaşları tarafından omuzlarda taşındığı anlara ait bir fotoğraf sosyal medyada yayınlandı.










#Atalay Demirci
#Levent Kelleci
#FETÖ
#Beyaz TV

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.