EDISYON:

AVM’lere mobil Gençlik Merkezi

Nur Banu Aras
04:0019/11/2018, Pazartesi
G: 19/11/2018, Pazartesi
Yeni Şafak
48 tane 'Mobil Gençlik Merkezi' açılacak.
48 tane 'Mobil Gençlik Merkezi' açılacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, gençlerin sosyal ve kültürel aktiviteler yapabildiği Gençlik Merkezlerinin sayılarını arttırmak için çalışmalarına devam ediyor.

İhtiyaç ve talebe göre Gençlik Merkezi olmayan ilçelerde kurum ve kuruluşlardan tahsis yoluyla elde edinilecek uygun nitelikli taşınmazlar Gençlik Merkezi'ne dönüştürülecek. Bölgedeki, genç nüfus oranları dikkate alınarak orada bu merkezlerden açılıp açılmayacağı belirlenecek.

48 TANE MERKEZ AÇILACAK

Gençlik merkezi açılamayan yerlere mobil gençlik merkezleri aracılığıyla ulaşılacak ve bu kapsamda önümüzdeki yıl 48 tane "Mobil Gençlik Merkezi" açılacak.

Mobil araç ile köy, ilçe ya da merkezdeki okullarda, sanayi bölgelerinde, yerleşim yeri meydanlarında, AVM’lerde ve benzeri mekanlarda birtakım etkinlikler (kitap dağıtımı, satranç turnuvası, sportif etkinlikler, önemli günlere ilişkin etkinlikler vb.) düzenlenecek.

#AVM

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.