EDISYON:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'domates' tavsiyesi gülümsetti

Yeni Şafak
09:434/05/2017, Perşembe
G: 4/05/2017, Perşembe
Yeni Şafak
Domates
Domates

Soçi'de Putin'le görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ticari kısıtlamalara ilişkin değerlendirmeleri sırasında gülümseten anlar yaşandı. Rusya ile domates dışındaki her konuda mutabık kalındığını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'lezzetli' Türk domatesini tavsiyesinin ardından programa katılan siyasiler sosyal medyada esprili domates paylaşımları yaptı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya’nın Soçi kentinde bir araya geldi. İki liderin başbaşa ve heyetler arası zirvesi 3 saat sürdü. Heyetler arası görüşmenin ardından iki lider basın toplantısında verdiği mesajlarla Türkiye-Rusya ilişkilerinde yeni bir dönemin başladığı mesajını verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Putin'in bugün Soçi'deki görüşmeleri sonrası düzenlenen basın toplantısında, Türk domatesinin Rusya’ya ihracına dair kısıtlamalara ilişkin diyaloğun ardından, Rusya gezisine katılan siyasiler sosyal medyada esprili domates paylaşımları yaptı.


#Recep Tayyip Erdoğan
#Domates
#Rusya

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.