EDISYON:

Diriliş Ertuğrul'a veda etti

Yeni Şafak
14:1322/12/2016, Perşembe
G: 22/12/2016, Perşembe
Yeni Şafak
Simon karakterini Lebip Gökhan canlandırıyordu.
Simon karakterini Lebip Gökhan canlandırıyordu.

Diriliş Ertuğrul dün akşam yayınlanan son bölümüyle izleyenleri adeta ekran başına kilitledi. Geçtiğimiz bölümlerde Ertuğrul'u zehirleyen Simon karakteri, Ural Bey tarafından öldürüldü. Simon karakterini canlandıran Lebip Gökhan, diziye veda etti.

Yayınlandığı her hafta reyting rekorları kıran Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi Diriliş Ertuğrul dün 70'inci bölümüyle ekranlardaydı. İzleyenleri ekrana kilitleyen sahnelerin yaşandığı diziye bir karakter daha veda etti. Diriliş Ertuğrul'da geçen hafta 2 ayrılık birden yaşanmış Maria rolünü canlandıran Sedef Şahin ve Philip rolünü canlandıran Cenk Karagöz öldürülerek diziden ayrılmıştı.



Simon karakteri ayrıldı


Dün akşam yayınlanan bölümde, Ertuğrul'un sağ ele geçirmek istediği Simon, Ural Bey tarafından öldürüldü. Hanlı Pazar'ı basan Ertuğrul Bey, Tapınakçı Simon'u sağ ele geçirmek istemiş, Simon baskından kaçarak Ural Bey'e sığınmak için yola çıkmıştı. Ural Bey'le buluşmayı başaran Simon'u Ural Bey öldürmüştü. Böylelikle diziye yeni sezonda dahil olan ve hancı Simon karakterini canlandıran Lebip Gökhan diziden ayrılmış oldu. Planları bozulan Ertuğrul'un 28 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 71. yeni bölümde neler yapacağı ise şimdiden merak konusu oldu.



Dizi ayrılığı Instagram hesabından duyurdu:



"Simon" rolüyle gönüllerde taht kuran değerli aktör Lebip Gökhan'a dizimizdeki emekleri için teşekkür eder, sanat hayatında başarılar dileriz.Diriliş Ertuğrul (@dirilisdizisi) tarafından paylaşılan bir fotoğraf (21 Ara 2016, 11:51 PST)





#Lebip Gökhan
#Simon
#Diriliş Ertuğrul
#Ertuğrul Gazi
#Engin Altan Düzyatan

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.