EDISYON:

Erdal Tosun'un geçmişinden dram çıktı

Yeni Şafak
09:5030/11/2016, Çarşamba
G: 30/11/2016, Çarşamba
Diğer
Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Necdet Tosun da oğlu gibi trafik kazasında hayatını kaybetmişti.
Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Necdet Tosun da oğlu gibi trafik kazasında hayatını kaybetmişti.

Bu sabah Sarıyer'de trafik kazası geçiren Erdal Tosun hayatını kaybetti. Acı haber tüm Türkiye'yi yasa boğarken Tosun ailesinin geçmişinden dram çıktı. Ünlü oyuncunun Yeşilçam oyuncusu olan babası Necdet Tosun'un Almanya'da geçirdiği bir trafik kazası sonucu vefat ettiği ortaya çıktı. Erdal Tosun, 2000 yılında kardeşi Gürdal Tosun'u da organ yetmezliği sebebiyle kaybetmişti.

Sarıyer'de trafik kazası geçirerek hayatını kaybeden Erdal Tosun'un babası Necdet Tosun, 48 yaşında hayatını kaybetmişti. Siyah beyaz filmlerin unutulmaz isimlerinden Necdet Tosun, iş için bir süreliğine Almanya'ya gitmiş ve orada trafik kazası geçirmişti. Tedavisi Almanya'da süren Necdet Tosun bir süre sonra İstanbul'a getirilmiş ve ünlü oyuncu 10 günlük tedavinin ardından yaşama gözlerini yummuştu.



Erdal Tosun ve Gürdal Tosun kardeşler, baba mesleğini seçip oyuncu olmuştu. Birlikte birçok projede rol alan kardeşler 'Bir Demet Tiyatro'da aynı sahneyi paylamıştı. 1967 doğumlu olan Gürdal Tosun 2000 yılında bağırsaklara giden damarların tıkanıklığı sebebiyle henüz 33 yaşında hayatını kaybetmişti. Bu sabah meydana gelen kazada yaşamını yitiren usta oyuncu Erdal Tosun, birçok önemli projede yer aldı. Bir Demet Tiyatro'da 'Eyvah Necdet' karakteriyle milyonların sevgisini kazanan ünlü oyuncu geçirdiği trafik kazası sonucu 53 yaşında hayata gözlerini yumdu.











#Necdet Tosun
#Erdal Tosun

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.