EDISYON:

'Evet' kampanyası çığ gibi büyüyor

Yeni Şafak
10:1127/01/2017, Cuma
G: 27/01/2017, Cuma
Diğer

Rıdvan Dilmen’in anayasa değişikliği referandumuyla ilgili başlattığı ‘evet’ kampanyasına toplumun her kesiminden katılım artıyor. Twitter'da oluşturulan "bendevarım" hashtag'ine vatandaşlardan da yoğun bir şekilde destek gelmeye devam ediyor. .

Nisan ayında gerçekleştirilecek olan referandum için eski futbolcu Rıdvan Dilmen, Twitter'da 'Güçlü Türkiye için evet' kampanyası başlattı. Twitter'da oluşturulan "bendevarım" hashtag'ine vatandaşlardan da yoğun bir şekilde destek gelmeye devam ediyor. Dilmen'in başlattığı kampanya çığ gibi büyürken ünlü isimler de kendi hesaplarından destek verdi. İşte o mesajlar...




Berdan Mardini Türkçe, Arapça ve Kürtçe olarak "Yeni ve güçlü bir Türkiye için ben de 'Evet' diyorum. Bu çağrımı bu topraklardaki bütün dillerde yapıyorum" diyerek kampanyaya destek verdi.









Sevgili Serdar bugün var olmazsak yarın yok oluruz. Bu yüzden elbetteki varım" dedikten sonra konferans verdiği salona dönerek, 'Sizler de varmısınız' diye sordu. Salondakiler hep bir ağızdan, EVET diyerek alkışladı. Erzincanlı daha sonra "Sevgili Mustafa demirci sen de var mısın" dedi.








Instagram hesabından açıklama yapan İbrahim Tatlıses "Güçlü bir Türkiye için bende VARIM! Sende var mısın?" dedi.










Alişan: Sayın Bakanım Numan Kurtulmuş ve Ece'yle birlikte büyük ve güçlü bir Türkiye için ben de varım diyorum.










#Referandum
#Rıdvan Dilmen
#Başkanlık Sistemi

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.