EDISYON:

Müge Anlı: Yine olsa yine yaparım

Yeni Şafak
11:471/02/2017, Çarşamba
G: 1/02/2017, Çarşamba
Diğer
Müge Anlı, hafta içi her sabah programıyla ekranlara geliyor.
Müge Anlı, hafta içi her sabah programıyla ekranlara geliyor.

İnsan kaçakçılarını canlı yayına bağladığı gerekçesiyle RTÜK tarafından 1 milyon 320 bin lira rekor para cezası verilen Müge Anlı, "Yine olsa yine aynı şekilde davranırım" dedi. Atalay Filiz'i bulmak için yaptığı çalışmalarda insan kaçakçılarıyla konuşan Anlı, canlı yayında ne kadar ücret aldıklarını da sormuştu. Çok fazla şikayet alan bu konuşmayı RTÜK affetmedi.

Ünlü televizyoncu Müge Anlı, programında Atalay Filiz'in yakalanması için başlattığı çalışmalarda insan kaçakçıları ile canlı yayında konuştu. Kaçakçılara, kaç para karşılığında bu işi yaptıklarını soran Müge Anlı, Atalay Filiz konusunda destek oldukları için de teşekkür etti. Müge Anlı'nın insan kaçakçıları ile olan bu diyaloğu tepki çekerken Radyo ve Televizyon Üst Kurulu da bu konuşmayı affetmedi. Anlı'nın programına 1 milyon 320 bin lira para cezası kesildi.



'Cezanın doğru olduğuna inanmıyorum'


Bir televizyon programına bağlanarak konuyla ilgili açıklama yapan Anlı, cezayı gazetelerden öğrendiğini söyledi. Kanal yönetiminin kendisine bu konuyla ilgili bir problem yaşatmadığını anlatan Anlı, teşekkür etti. Ceza ile ilgili açıklama yapan Müge Anlı, 'Ben orada aldığımız cezanın doğru olduğuna inanmıyorum. Zaten öyle düşünseydim o konuşmayı yapmazdım. Yine olsa yine anı şekilde davranırım. Ben bir gazeteciyim' dedi.


#RTÜK
#Müge Anlı
#Atalay Filiz

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.