EDISYON:

Murat Yıldırım yarışmacının gözlüğünü fark edince ne diyeceğini şaşırdı

Yeni Şafak
11:2124/12/2018, Pazartesi
G: 24/12/2018, Pazartesi
Yeni Şafak
Murat Yıldırım, yarışmacının camsız gözlük taktığını fark edince ortaya ilginç anlar çıktı.
Murat Yıldırım, yarışmacının camsız gözlük taktığını fark edince ortaya ilginç anlar çıktı.

Bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunucusu Murat Yıldırım, yarışmacının camsız gözlük taktığını fark edince ortaya ilginç anlar çıktı. Murat Yıldırım, tıp fakültesinde okuyan yarışmacının camsız gözlük taktığını fark etti. Neden camsız gözlük taktığı merak konusu olan yarışmacı açıklama yaparak, "Gözlük camının insanlarla aramda mesafe koyduğunu düşünüyorum" dedi.

Bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunucusu Murat Yıldırım, yarışmacının camsız gözlük taktığını fark edince ortaya ilginç anlar çıktı.

Farklı gösteriyor

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunucusu Murat Yıldırım, tıp fakültesinde okuyan yarışmacının camsız gözlük taktığını fark etti. Gözlüğü yarışmacıdan isteyerek kendisi katan Murat Yıldırım, espri yapmayı da ihmal etmedi. Camsız gözlüğü takan Murat Yıldırım, "Bu gözlük çok farklı şeyler gösteriyor" dedi.

İnsanlarla arasına mesafe koyuyormuş

Neden camsız gözlük taktığı merak konusu olan yarışmacı açıklama yaparak, "Gözlük camının insanlarla aramda mesafe koyduğunu düşünüyorum. O yüzden camları elimle çıkardım" dedi.



#Murat Yıldırım
#Gözlük
#Çerçeve
#Kim Milyoner Olmak İster

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.