EDISYON:

Rusya ve Türkiye arasında kültür yılı düzenlenecek

Yeni Şafak
18:309/03/2017, Perşembe
G: 9/03/2017, Perşembe
DHA
Yapılacak olan karşılıklı kültür yılının, iki ülkenin ortak çalışmalarını güçlendireceği belirtildi.
Yapılacak olan karşılıklı kültür yılının, iki ülkenin ortak çalışmalarını güçlendireceği belirtildi.

Uluslararası İnsani İşbirliği Federal Ajanslığı (Rossotrudniçestvo) Başkanı Lyubov Glebova, 2019 yılında Rusya ve Türkiye'nin karşılıklı kültür ve turizm yılının düzenlenmesini planladıklarını bildirdi.

Uluslararası İnsani İşbirliği Federal Ajanslığı Başkanı Lyubov Glebova, 2019'da Türkiye ve Rusya arasında karşılıklı kültür yılının oluşturulmasının planlandığını belirtti.



Glebova, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Rusya ve Türkiye'de 2019 yılında düzenlenecek karşılıklı kültür ve turizm yılına hazırlıklar iki ülkenin ortak çalışmalarını güçlendirecektir dedi.



Türk-Rus Toplumsal Forumu iki ülkenin üst düzey işbirliği konseyi çerçevesinde gerçekleşiyor. Hatırlanacağı üzere, Rusya-Türkiye Üst Düzey İşbirliği Konseyi 10 Martta Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığıyla Moskova'da düzenlenecek.

#Türkiye
#Rusya
#Karşılıklı Kültür

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.