Sarı Basın Kartı olanlara müjde!

İha
00:0015/11/2012, Perşembe
G: 15/11/2012, Perşembe
Yeni Şafak
Sarı Basın Kartı olanlara müjde!
Sarı Basın Kartı olanlara müjde!

Zonguldak Basın İlan Kurumu öncülüğünde yapılan girişimle sarı basın kartı sahibi gazetecilere halk otobüsleri ücretsiz hale getirildi

Sarı Basın Kartı sahibi gazeteciler, ülke genelinde özellikle ulaşımdan ücretsiz olarak yararlanırken, Zonguldak'ta sarı basın kartının yeterince tanınmamasından dolayı, gazeteciler bu haklardan kısıtlı olarak yaralanıyordu. Bu konuda gazetecilerden gelen talepleri değerlendiren, Zonguldak Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Özgür Topaloğlu, Avam Taşımacılık şirketiyle ortaklaşa yeni bir çalışmaya imza attı.

Sarı Basın kartı sahibi gazeteciler, bugünden itibaren Avam taşımacılık Şirketine bağlı, halk otobüslerinden ücretsiz olarak yararlanabilecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan BİK Şube Müdürü Özgür Topaloğlu, 'Basın mensubu arkadaşlarımız zor şartlar altında çalışıyor. Özellikle gazetecinin, görevi gereği gün içerisinde birden fazla yere gitmesi gerekebiliyor. Gazeteci arkadaşlarımız bu konudaki mağduriyetlerini bize ilettiler. Ülke genelinde sarı basın kartı olan basın mensuplarına tanınan ücretsiz ulaşım imkanının, Zonguldak'ta da uygulanmasını istedik ve talebimiz olumlu karşılandı" dedi.

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.