EDISYON:

Ünlü oyuncu Trump'ı yerden yere vurdu

Yeni Şafak
10:449/01/2017, Pazartesi
G: 9/01/2017, Pazartesi
Diğer
Merly Streep, Altın Küre Ödülleri'nde ömür boyu onur ödülü aldı.
Merly Streep, Altın Küre Ödülleri'nde ömür boyu onur ödülü aldı.

74. Altın Küre (Golden Globe) Ödülleri, dün gece düzenlenen yemekli bir törenle sahiplerine verildi. Gecenin ödül rekortmen filmi La La Land oldu. Onur ödülü alan Meryl Streep'in Trump eleştirisi ise törene damgasını vurdu.l

Gecede ünlü sinema oyuncusu Meryl Streep, Altın Küre Cecil B. DeMille adlı ömür boyu onur ödülü almaya layık görüldü. Meryl Streep, gecede yaptığı konuşmada ABD Başkanı Donald Trump'ı isim vermeden eleştirdi.



Meryl Streep konuşmasına “ABD toplumunda şu anda en çok aşağılanan üç şey; Hollywood, yabancılar ve basın" sözleriyle başladı.



“Bu yıl çok çok çok güçlü performanslar vardı, nefes kesen işlerdi. Beni şaşırtan bir performans oldu. Kancalarını kalbime batırdı. İyi olduğu için değil, çok etkileyici ve işini yaptığı içindi. Hedef kitleyi güldürüp dişlerini gösterdi. Ülkemizdeki en saygın koltuğa oturması istenen kişinin, özürlü bir muhabiri taklit etiği andı bu. Ayrıcalık, güç ve mücadele kapasitesi açısından üstün biri. Bunu gördüğümde kalbim kırıldı ve aklımdan çıkaramadım. Çünkü bu bir film değildi, gerçek hayattı."



Donald Trump seçim kampanyasını yürüttüğü dönemde mitingdeki engelli bir muhabiri taklit etmiş, bu hareketinden dolayı eleştirilmişti.
















#Altın Küre
#Merly Streep
#Donald Trump

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.