EDISYON:

AK Parti'de başvuru süresi uzatıldı

Yeni Şafak
15:5229/04/2018, Pazar
G: 29/04/2018, Pazar
AA
AK Parti'de milletvekili aday adaylığı başvuru süresi uzatıldı
AK Parti'de milletvekili aday adaylığı başvuru süresi uzatıldı

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, AK Parti'de milletvekili aday adaylığı başvuru süresinin 2 Mayıs Çarşamba gününe kadar uzatıldığını bildirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, AK Parti'de milletvekili aday adaylığı başvuru süresinin 2 Mayıs Çarşamba gününe kadar uzatıldığını bildirdi.

AK Parti'de seçim takvimi değişti

AK Parti'nin değişen seçim takvimine göre 2 Mayıs Çarşamba gününe kadar alınacak başvuru formları 3 Mayıs'ta Genel Merkeze getirilecek ve tasnif edilecek. Daha sonra 5 Mayıs'ta temayül yoklaması yapılacak.

Temayül yoklaması sonrasında 4 gün boyunca yapılacak alt komisyon çalışmalarının ardından ilgili komisyonlar 11 Mayıs'ta raporlarını teslim edecek. 2 gün sürecek ara komisyon çalışmalarının ardından hazırlanacak raporların tesliminin ardından 15 Mayıs'ta üst kurul çalışmaları başlayacak.

Üst kurul çalışmaları 6 gün boyunca devam edecek. AK Parti'de milletvekili aday listeleri 21 Mayıs'ta Yüksek Seçim Kuruluna teslim edilecek, 22 Mayıs Salı günü aday tanıtım toplantısı yapılacak.

Başvuru sayısı 6 bini geçti

AK Parti'de Genel Merkez ve il başkanlıklarına şu ana kadar 491'i engelli olmak üzere 6 bin 132 kişinin aday adaylığı başvurusu yaptığı öğrenildi.


#AK Parti
#milletvekili adayı
#seçim 2018

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.