EDISYON:

CHP adayı Mars’tan mı gelecek

Yeni Şafak
Haber Merkezi
04:0030/04/2018, Pazartesi
G: 30/04/2018, Pazartesi
Yeni Şafak
Başbakan Binali Yıldırım
Başbakan Binali Yıldırım

Başbakan Binali Yıldırım, aday çıkarmakta zorlanan CHP’ye ince bir mesaj verdi: Seçime giriyoruz, gün sayıyoruz ana muhalefet partisinde tık yok. Kardeşim o mu aday olsun, bu mu aday olsun, Ay’dan mı, Mars’tan mı getirelim, uzaydan mı gelsin? Sizin içinizde Cumhurbaşkanı adayı olacak elemanınız yok mu?

Başbakan Binali Yıldırım, yaptığı konuşmada, "Seçime giriyoruz, gün sayıyoruz ana muhalefet partisinde tık yok. Ay'dan mı, Mars'tan mı getirelim, uzaydan mı gelsin? Sizin içinizde Cumhurbaşkanı adayı olacak elemanınız yok mu? Kemal Bey, sen parti başkanısın, ana muhalefet partisinin genel başkanısın, sana yakışan aday olmak ve 'Ben de varım.' demektir" dedi.

İSTANBUL TÜRKİYE’NİN ÖZETİDİR

Yıldırım, "Dik dur eğilme, bu millet seninle" sloganları atan gençlere, "Merak etmeyin gençler biz Recep Tayyip Erdoğan'ın arkadaşıyız. Bizde sadece Rabb'imizin karşısında eğilmek vardır, namerdin karşısında eğilmek bize yakışmaz. İstanbul işi bitirmiş. İstanbul tamam diyorsa, Türkiye tamamdır. İstanbul Türkiye’nin özetidir" karşılığını verdi.

#Binali Yıldırım
#Türkiye

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.