EDISYON:

YSK Başkanı: Sonuçların yüzde 100'ü sisteme işlendi

Yeni Şafak
13:5826/06/2018, Salı
G: 26/06/2018, Salı
AA
YSK Başkanı Sadi Güven, seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu.
YSK Başkanı Sadi Güven, seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

YSK Başkanı Sadi Güven, "Yurt içi ve yurt dışı sonuçları yüzde 100 olarak sisteme işledik ve tüm siyasi partilerle paylaştık." dedi.

YSK Başkanı Sadi Güven, "Yurt içi ve yurt dışı sonuçları yüzde 100 olarak sisteme işledik ve tüm siyasi partilerle paylaştık" dedi.

Güven ayrıca, "Türkiye'de yurt içinde, yurt dışında ve gümrüklerde açılmamış, sisteme girilmemiş hiçbir sandık sonucu yoktur" ifadesini kullandı.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven, 24 Haziran seçimleriyle ilgili sisteme girilmeyen hiçbir sandık sonucu bulunmadığını, sonuçların tüm siyasi partilerle de paylaşıldığını bildirdi.

YSK Başkanı Sadi Güven, gazetecilerin sandık sonuçlarına ilişkin soruları üzerine yaptığı açıklamada, "Türkiye'de yurt içinde, yurt dışında ve gümrüklerde açılmamış, sisteme girilmemiş hiçbir sandık sonucu yoktur. Yurt içi ve yurt dışı sonuçları yüzde yüz olarak sisteme işledik ve tüm siyasi partilerle paylaştık" diye konuştu.

#Seçim 2018
#YSK

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.