EDISYON:

TOKİ Kırşehir Mucur konutlarının teslim tarihi belli oldu

09:0417/10/2023, Salı
Yeni Şafak
TOKİ Kırşehir Mucur konutları teslim tarihi
TOKİ Kırşehir Mucur konutları teslim tarihi

TOKİ Kırşehir Mucur konutları teslim tarihi belli oldu. TOKİ Kırşehir Mucur konutlarının teslim tarihi 16-31 Ekim 2023 tarihleri arasındadır. Konutlar, hak sahiplerine sözleşme imzalama tarihlerini takip eden ay itibariyle teslim edilecektir. Peki TOKİ taksit ödemeleri ne zaman başlayacak? İşte TOKİ Kırşehir Mucur konutları teslim tarihi ve gerekli belgeler...

TOKİ'den Kırşehir Mucur'da inşa edilen 253 konut için duyuru geldi. Buna göre mevcut konutlar hak sahiplerine teslim edilecek.

TOKİ Kırşehir Mucur konutları ne zaman teslim edilecek?

TOKİ'den yapılan açıklamada, "Kırşehir Mucur'da inşa edilen 253 konutumuz hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı. Konutlarımız 16-31 Ekim 2023 tarihleri arasında hak sahiplerine teslim edilecek. Proje ile beraber kamelyaları, fitness alanları, çocuk oyun alanları ve tüm sosyal donatılarıyla yeni bir yaşam alanı oluştu." ifadelerine yer verildi.

TOKİ Kırşehir Mucur konut teslimi için gerekli belgeler neler?

Konut tesliminde gereken belgeler şu şekilde:

Kimlik belgesi (Nüfus cüzdanı),

Konut vekaleten teslim alınacak ise vekaletnamenin aslı ve fotokopisi,

Belirtilen tarihlerde ilgili şantiyeden konut teslim alınacak. İstenen belgelerde eksiklik olması durumunda konut teslimi yapılamayacak. Bu nedenle belgelerin eksiksiz olmasına dikkat edilmesi gerekiyor.



#TOKİ
#TOKİ Kırşehir Mucur konutları
#toki konutları

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.