EDISYON:

68 yaşındaki Fedai amcadan gönülleri fetheden fedakarlık: Rahmetli eşinin emaneti down sendromlu kayınbiraderine 20 yıldır gözü gibi bakıyor

13:4422/09/2024, Pazar
G: 22/09/2024, Pazar
AA

Amasya’da yaşayan 68 yaşındaki Fedai Aktaş, vefat eden eşinin kardeşi down sendromlu kayınbiraderine 20 yıldır gözü gibi bakıyor. Kayınbiraderini 3 çocuğundan ayırmadığını söyleyen Aktaş, “Ölene kadar onun yanındayım.” ifadelerini kullandı. Kayınbiraderine seve seve baktığını belirten Fedai Aktaş, bir an olsun onu yalnız bırakmadığını belirterek, “20 senedir yanımda. İncitmedim, incinmedim. Elimden geldiği kadarıyla bakmaya çalıştım. Hanıma Allah'tan rahmet diliyorum, ondan emanet bize. O sanki benim kardeşim ya da oğlum.” dedi.

“ALLAH DA ONU İNCİTMESİN”

Fedai Aktaş, 20 senedir kayınbiraderinin yanında olduğuna dikkati çekerek, "Ben ne yiyorsam o da onu yiyor. Ben ne giyiyorsam o da onu giyiyor. Ben onu incitmedim, Allah da onu incitmesin. Ölene kadar onun yanındayım." dedi.

#Amasya
#Fedai Aktaş
#Down Sendromu

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.