EDISYON:

Adaylığı açıklanan Kılıçdaroğlu'nun sözleri akıllara geldi: Ben nasıl namusum ve şerefim üzerine 'tarafsız davranacağım' diyeceğim?

21:116/03/2023, Pazartesi
G: 6/03/2023, Pazartesi
Diğer

6 Mart Pazartesi günü cumhurbaşkanlığına adaylığı açıklanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 2017 yılında söylediği sözler tekrar gündem oldu. Kılıçdaroğlu, konuşmasında ısrarla parti genel başkanından cumhurbaşkanı olamayacağını belirterek, "Bir partinin genel başkanı nasıl tarafsız olur? Ben tarafsız mıyım? Velev ki seçildi, nasıl gidecek namusu ve şerefi üzerine yemin edecek? Benim namusum ve şerefim bu kadar ucuz mu? Ben nasıl namusum ve şerefim üzerine diyeceğim ki, 'tarafsız davranacağım.' Namus ve şeref kavramı bu toplum için çok değerlidir. Bu kadar ucuzladığını emin olun anlamakta zorluk çekiyorum. Partili birisinin adaylığını ahlaki açıdan da, vicdani olarak da doğru bulmuyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

#Kemal Kılıçdaroğlu
#CHP
#cumhurbaşkanlığı

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.