EDISYON:

Narin’in abisi Baran Güran’ın PKK sempatizanı olduğu görüntüler ortaya çıktı: Videoyu apar topar sildi

17:4512/09/2024, Perşembe
G: 12/09/2024, Perşembe
Diğer

21 Ağustos'ta Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki evinden çıkan ve 19 gün sonra Eğertutmaz Deresi’nde cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın ölümüne ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturması devam ediyor. Soruşturma kapsamında 22 şüphelinin adliyedeki işlemleri sürerken “Amca canımızdır” diyerek ailesini koruyan abi Baran Güran’ın görüntüleri ortaya çıktı. Narin'in abisi Baran Güran’ın TikTok hesabından yayınladığı videoda, terör örgütü PKK'nın propaganda şarkısı eşliğinde DEM Parti mitinginden görüntüler paylaştığı ortaya çıktı. Abi Güran bu videonun sosyal medyada yayılmasının ardından apar topar hesabından sildi.

MUHTAR AMCA TUTUKLANDI

Titizlikle yürütülen soruşturma kapsamında Narin’in amcası Salim Güran'ın aracından alınan DNA örneklerinin, küçük Narin'in kıyafetlerindeki DNA örnekleri ile eşleştiği belirlendi. Salim Güran, 2 Eylül'de çıkarıldığı mahkeme tarafından 'Kasten öldürme' ve 'Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından tutuklandı.

22 ŞÜPHELİ ADLİYEDE

Öte yandan Küçük Narin’in cinayetiyle ilgili yürütülen soruşturmada 22 şüpheli adliyeye sevk edildi. Soruşturma kapsamında annesi, babası, 2 ağabeyi, 3 amcasının da aralarında olduğu 24 şüpheli, gözaltına alındı. 2 ağabeyden birinin daha önce gözaltına alınıp, serbest bırakılan E.G. olduğu belirtildi.



#Baran Güran
#Narin Güran
#Diyarbakır

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.