logo
EDISYON:

Narin'in babası Arif Güran'dan eşi hakkındaki iddialara ilişkin açıklama: Güvenmesem boşanırdım

23:3313/09/2024, Cuma
G: 14/09/2024, Cumartesi
Diğer

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetiyle ilgili yürütülen soruşturma devam ediyor. Narin'in babası Arif Güran, eşi ve oğlunun Narin'in ölümüyle ilişkili olabileceği hakkındaki iddialara yanıt verdi. Baba Güran, "Eşine güvenmeyen insan yaşamasın. Bir insan 20 küsur senelik eşine güvenmez mi? Güvenmesem boşanırdım."

Canlı yayında konuşan Arif Güran, Narin'in ölümünden sorumlu olanların yakalanacağını ve bu asılsız haberlerin tamamen ortadan kalkacağını ifade etti. "Bizim ailemizde böyle şeyler olmaz. Biz kültürlü bir aileyiz. Hangi devirde yaşıyoruz?" ifadeleri kullanan baba Güran, "Biz yamyam değiliz. Hiçbir anne, hiçbir kardeş bunu yapabilir mi?" dedi.



Narin'in annesi hakkındaki iddialara cevap verdi

Eşi hakkında çıkan iddialara ilişkin de konuşan Arif Güran, "şine güvenmeyen insan yaşamasın. Bir insan 20 küsur senelik eşine güvenmez mi? Güvenmesem boşanırdım." ifadelerini kullandı.



Ne olmuştu?

Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran için arama çalışması başlatılmış, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Tavşantepe Mahallesi Muhtarı ve aynı zamanda Narin Güran'ın amcası Salim Güran, 2 Eylül'de çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanmıştı.

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, kaybolan Narin Güran'ın 8 Eylül'de kıyafetleriyle Eğertutmaz Deresi kenarında çuval içinde üzeri taşla kapatılmış vaziyette saat 08.45 sıralarında ölü bulunduğunu açıklamıştı. Zorluoğlu, "İlk bulgulara göre kayıp Narin Güran'ın öldürüldükten sonra bir çuvalın içine konulup dere kenarına getirildiği, çuvalla birlikte derenin kenarında suyun içine yerleştirildiği, üzerinin ağaç dalları ve taşlarla şüphe uyandırmayacak şekilde ve doğal bir görüntü verilerek kapatıldığı anlaşılmıştır." ifadesini kullanmıştı.




#Arif Güran
#Niran Güran
#Narin Cinayeti
#Diyarbakır
#Tavşantepe Mahallesi

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.