EDISYON:

CHP yandaşı Yılmaz Özdil'den Özgür Özel'e: Manisa'da bile karşılığı olmayan biri Türkiye'yi mi kazanacak?

Hüseyin Berk
18:466/11/2023, понедельник
G: 6/11/2023, понедельник
Yeni Şafak

CHP yandaşı gazeteci Yılmaz Özdil, CHP Genel Başkanı seçilen Özgür Özel'i hedef aldı. "Değişim denilen ekip 13 yıldır kaybeden ekip" ifadelerini kullanan Özdil, "Aralarında sadece Kılıçdaroğlu yok. Ekip aynı ekip. Manisa’da bile karşılığı olmayan biri, şimdi komple Türkiye’yi mi kazanacak" diye konuştu. Seçmeni aynı yalanlarla umutlandıracaklarını fakat neticenin aynı olacağını söyleyen Özdil, "Yerel seçime kadar size yalan söylemeye devam edecekler" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz hafta sonunda Ankara'da düzenlenen 38'inci CHP Olağan Kurultayı'nda, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Özgür Özel genel başkanlık için yarıştı. Özel, seçimlerin iki turunda da Kılıçdaroğlu’nu geride bırakarak CHP’nin yeni Genel Başkanı oldu. Kılıçdaroğlu, CHP tarihinde görev başındayken kurultay kaybeden ilk genel başkan oldu. CHP’nin sekizinci genel başkanı olan Özel 812, Kılıçdaroğlu ise 536 oy aldı.



CHP yandaşı gazeteci Yılmaz Özdil, CHP'nin çiçeği burnunda genel başkanı Özgür Özel'i hedef aldı.

"Manisa'da bile karşılığı olmayan biri Türkiye'yi mi kazanacak?"

"Değişim denilen ekip 13 yıldır kaybeden ekip"
ifadelerini kullanan Özdil,
"Aralarında sadece Kılıçdaroğlu yok. Ekip aynı ekip. Manisa’da bile karşılığı olmayan biri, şimdi komple Türkiye’yi mi kazanacak"
diye konuştu.

"CHP seçmenini aynı yalanlarla kandıracaklar"

Seçmeni, CHP yandaşı medya aracılığıyla aynı yalanlarla umutlandıracaklarını fakat neticenin aynı olacağını söyleyen Özdil,
"Yerel seçime kadar size yalan söylemeye devam edecekler"
ifadelerini kullandı.


#Özgür Özel
#Yılmaz Özdil
#CHP
#Kemal Kılıçdaroğlu
#Manisa

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.