Böyle kazanamazsın ki

04:0024/09/2024, Salı
G: 24/09/2024, Salı
Ali Kemal Yazıcı

Artık su kaldırmaz bir gerçek var ki, O’da birilerinin Trabzonspor ile restleştiği. Ya geçmişiyle, ya gücüyle, ya başkanıyla ya da varlığıyla. Bankalar Birliğinden çıkacağının açıklanmasından sonra bir garip hakem gösterisiyle karşı karşıya kalan aslında takım üzerinden bir kulüp ve yönetimi var. İkili mücadelenin yaklaşık bir dakika sonrasında atılan golü uyduruk bir kararla iptal eden Volkan Bayaslan’ın, vücut dili olarak Beşiktaş maçı hakemi Ali Şansalan ile Kayserispor maçı hakemi Mehmet Türkmen’den

Artık su kaldırmaz bir gerçek var ki, O’da birilerinin Trabzonspor ile restleştiği.

Ya geçmişiyle, ya gücüyle, ya başkanıyla ya da varlığıyla.

Bankalar Birliğinden çıkacağının açıklanmasından sonra bir garip hakem gösterisiyle karşı karşıya kalan aslında takım üzerinden bir kulüp ve yönetimi var.

İkili mücadelenin yaklaşık bir dakika sonrasında atılan golü uyduruk bir kararla iptal eden Volkan Bayaslan’ın, vücut dili olarak Beşiktaş maçı hakemi Ali Şansalan ile Kayserispor maçı hakemi Mehmet Türkmen’den bir farkı yoktu.

Daha da abartayım eli halen daha sistemin içinde olan birilerinin TFF seçimlerinin rövanşını Trabzonspor üzerinden almaya mı çalışıyor?

Bu detayları sonraya bırakalım ve Trabzonspor’un dün akşamki durumuna bakalım.

Gaziantep FK maçında sahanın tamamın baktığımızda ikinci yarıda bir şeyler yapılıyor gibi görünse de oyun yeterli değildi ama ilk yarıda sergilenen görüntünün futbol olduğunu söyleyemeyiz.

Alan ve adam paylaşımında sıkıntılısın.

İkinci bölgede bıraktık ikili sıkıştırmaları temaslı oynayamıyorsun.

İlk yarıda Okay, ikinci yarıda Lundstram’ı Mendy ve Denswil’in arasına katıp savunmada genişlik yapıyorsun ama kenar beklerini hücuma katamayınca ikinci bölgeyi beşlemekten öteye gitmiyorsun.

Ön alan baskısını vazgeçtik bu alanda hücum organizasyonları yapacak pas bağlantılarını sağlayamıyorsun, yetmedi adam eksiltemiyorsun.

Bir takımda bir, bilemedin iki oyuncu aktif dinlenir Trabzonspor’da bu sayı altıya düşmüyor.

Tamam da bunları yapamıyorsan nasıl kazanacaksın?

Sanırım bu iş Milli araya kadar böyle gidecek.

Sonrası mı?

Allah ömür verirse, yaşayıp göreceğiz…

#spor
#futbol
#Ali Kemal Yazıcı