KPSS DHBT sonuçları 2024: KPSS DHBT sonuçları ne zaman açıklanacak, tarih açıklandı mı?

16:485/10/2024, Cumartesi
G: 5/10/2024, Cumartesi
Yeni Şafak
KPSS DHBT sonuçları ne zaman açıklanacak?
KPSS DHBT sonuçları ne zaman açıklanacak?

"KPSS DHBT sonuçları ne zaman açıklanacak, tarih açıklandı mı?" sorusunun yanıtı sorgulanan konular arasında yer alıyor. Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Din Hizmetleri ve Alan Bilgisi (DHBT) sonuçları, sınava katılım sağlayan yüzlerce kişinin gündeminde yer almaya başladı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yayımlanan 2024 sınav takvimi sonrasında KPSS DHBT sonuçları için tarih belli oldu. Peki, 2024 KPSS DHBT sonuçları ne zaman açıklanacak?

"2024 KPSS DHBT sonuçları ne zaman açıklanacak?" sorusunun yanıtı sorgulanan konular arasında yer alıyor. 2024 KPSS DHBT sınav sonuçlarının ne zaman açıklanağıyla ilgili araştırmalar sürüyor. Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde çalışmak isteyen adayların katılım sağladığı KPSS DHBT sınavı sonrasında, alınan puana göre kadro atamaları yapılacak. Peki, 2024 KPSS DHBT sonuçları ne zaman açıklanacak?

KPSS DHBT SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM tarafından yayımlanan sınav takvimi sonrasında 2024 KPSS DHBT sonuçları için tarih belli oldu.

Buna göre; 2024 KPSS DHBT sınavı sonuçları, 16 Ekim 2024 tarihinde açıklanacak.

KPSS DHBT SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

Adaylar, KPSS DHBT sınav sonuçlarına T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle ÖSYM'nin AİS ekranı üzerinden ulaşabilecek.

#KPSS
#Kpss DHBT
#DHBT

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.