Bulancak Belediye Başkanı CHP'li Necmi Sıbıç partisinin ilçe teşkilatını darbettirdi

21:194/07/2024, Perşembe
G: 4/07/2024, Perşembe
Yeni Şafak

Daha önce taciz iddialarıyla gündeme gelen CHP’li Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç'ın, ilçe teşkilatından husumetli olduğu bazı isimleri darbettirdiği iddia edildi. Geçtiğimiz mayıs ayında çekilen görüntülerde, Sıbıç’ın ilçe yönetimine gönderdiği belirtilen vandallar; İl Başkanı, İlçe Başkanı ve milletvekillerinin bulunduğu CHP Bulancak İlçe Danışma toplantısını bastı ve önüne geleni darbetti. Ağır darbeler alan 45 yıllık CHP üyesi Kadir Kazım Konuralp, halen yoğun bakımda entübe şekilde tedavi görüyor.

Teşkilat mensuplarının iddiasına göre; CHP’li Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç’ın destekçileri, ilçe teşkilatında gerçekleşen danışma toplantısını bastı.

Başkan Sıbıç'ın adamları ilçe teşkilatını darbetti

'CHP üyesi olmayanların içeri alınmayacağı' söylenen toplantıyı basan vandallar, aralarında CHP Giresun İl Başkanı, Bulancak İlçe Başkanı ve CHP’li milletvekillerinin olduğu binaya girerek önüne geleni darbetti.

Olaya şahit CHP'liler, saldırıyı CHP İlçe Teşkilatı’yla arası bozuk olan CHP’li Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç’ın ekibinin gerçekleştirdiğini söyledi.

Sıbıç'ın belediye başkanı olduktan sonra ilçe teşkilatını da kendisine yakın isimlerle doldurmak istemesi sonrası teşkilatla arasında husumet oluştuğu belirtildi.

"Kontenjan listelerine seçilmeyince saldırdılar"

Saldırganların, ilçede seçim iş birliği yapılan Zafer Partisi'ne yakın isimlerin akrabaları olduğu da iddia edildi.

Teşkilat mensupları, seçimlerde Zafer Partisi ile yapılan iş birliğinin ardından 'Sıbıç'a yakın Zafer Partililerin kontenjan listelerine seçilmemesi' nedeniyle olayların bu noktaya geldiğini aktardı.

Dövülen CHP'li entübe halde yoğun bakımda

Mayıs ayında çekilen görüntülerde, ağır darbeler alan CHP üyesi Kadir Kazım Konuralp'in
halen yoğun bakımda entübe şekilde tedavi gördüğü ifade edildi.

Ailesi, 45 yıldır CHP teşkilatlarında görevler alan 66 yaşındaki Konuralp'in yaşama ihtimalinin yüzde 30, entübe durumdan çıksa dahi eski sağlığına kavuşma ihtimalinin çok düşük olduğunu söyledi.

Karısı mesajlarını ifşa etmişti

Sıbıç'ın eşi, 2021 yılında sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarda, o dönem CHP Bulancak İlçe Başkanı olan Sıbıç'ın evli bir kadınla cinsel içerikli mesajlarını ve uygunsuz görüntülerini paylaşmıştı.




#CHP
#Bulancak Belediyesi
#Necmi Sıbıç

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.